Om mig

Jeg er eksamineret dynamisk relations orienteret psykoterapeut ved psykoterapeutuddannelsen A/S der er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg har specialiseret mig indenfor psykisk vold og svær opvækst og de eftervirkningerne og udfordringer vi kan opleve i forbindelse med vores hverdag og i relationer i vores liv. Jeg er trænet i de psykologiske og psykoterapeutiske teorier og metoder i praksis og mærket dem på egen krop. Jeg har modtaget supervision og egen terapi under uddannelse og efterfølgende som selvstændig psykoterapeut.

Jeg anvender dynamisk relations orienteret psykoterapi. To af nøgleordene er øget bevidsthed om sig selv og dermed bedre grundlag for at træffe valg, som øger livskvaliteten. Det er en metode der er baseret på 6 forskellige terapi retninger.

Dynamisk relations orienteret psykoterapi giver en bred vifte af de mest effektive principper og nyeste metoder indenfor psykoterapien. Derudover arbejder jeg også med mentaliseringsbaseret terapi og neuropsykologi.

Privat

Jeg er født i 1984, er ordblind og er opvokset i det nordjyske i en helt alm. Middelklasse familie. Jeg har hjemmepraksis i Aalborg og har boet en del år i Aalborg efterhånden. Jeg har siden barnsben altid haft en tæt kontakt til dyr og jeg har haft hest siden jeg var 12 år.

 

Jeg har altid følt en særlig samhørighed og accept i samværet med heste og det var min store passion og i mange år drømte jeg om at blive berider, indtil jeg erkendte at mit talent ikke rakte til at jeg kunne udleve det, på den måde jeg drømte om.

I september 2020 sagde jeg farvel til min 17-årig hest, jeg har haft fra føl pga. af sygdom. Det var både et farvel til min hest men også til en identitet som hesteejer siden jeg var 12 år. Jeg er sikker på at det sidste kapitel som hesteejer for mig ikke er skrevet endnu, men det er farvel til en verden, der har beriget mig på så mange fronter for nu.

 

I det terapeutisk arbejde har jeg et stort hjerte for at arbejde med psykisk vold i parrelationer, dette er både ud fra et fagligt ståsted men også ud fra personlige erfaringer med psykisk vold. 

 

I tiden, arbejder jeg på at skrive en bog om psykisk vold med særligt fokus på de eftervirkninger, du kan være ramt af i den efterfølgende tid, hvordan du heler og kommer godt videre i livet.

 

Personligt mener jeg, at når du har været udsat for psykisk vold i en parrelation, så har du også været udsat for det jeg vil kalde for et “sjælemord”. Dette er pga. psykisk nedbrydning og oplevelse af at miste sig selv i parforholdet, der kan mærkes, føles og opleves som et “sjælemord”.

 

Men gennem terapi, støtte og fokus på egen heling kan du opbygge dit selvværd, dit fundament og få et dejligt liv.

Uddannelse

November 2020
November 2020

Uddannet dynamisk relations orienteret psykoterapeut

September 2019
September 2019

Gennemført 2 dags kursus i intensiv Short-Tem Dynamic Psyhotherapy på Aalborg Folkeuniversitet ved Brian Kok, cand.psych., specialpsykolog

September 2019
September 2019

Diplomuddannelse i neuropsykologi & neuropædagogik

September 2018
September 2018

1 dags kursus i NLP

2018
2018

Gennemført 3 dags kursus om skam ved cand.psych., Peter Wittenburg og psykoterapeut MPF Karin Gyltner

2017
2017

Uddannet i læring, implementering og forandring i specialpædagogisk arbejde – med udgangspunkt i neuropædagogik/psykolog ved UCN

2017
2017

Uddannet skyggevejleder ved cand.psych., psykolog Mette Holm

2016
2016

Indehaver af Psykoterapeut Majbritt Kristensen

2016
2016

Uddannet kostvejleder & sundhedscoach

Uddannet forflytningsvejleder og varetaget oplæring/undervisning af pædagoger i forflytning i ældre/handicap sektoren.

9 års erfaring i handicapsektoren og specialområdet

2010-2012
2010-2012

Gennemført feltstudie og bestået moduler i pædagogisk antropologi på Århus pædagogisk universitet

2010
2010

Bachelor i pædagogik

Book din tid nu

Psykoterapi er god hjælp – find en ledig tid ved sende en mail eller send en sms til 41200317

Scroll to Top