Terapi for pårørende

Jeg tilbyder terapi for pårørende indenfor disse områder:

Jeg har igennem min erhvervserfaring stor erfaring med pårørende til mennesker med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse og kender både til de glæder men også meget sorgfulde og smertefulde følelser, der er forbundet med at være pårørende til en med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. 

 

Yderligere har jeg uddannelse i neuropsykologi, hvilket gør jeg at har en god viden om de neurologiske forstyrrelser, der sker i hjernen og hvorledes det kan komme til udtrykt ved personen der er ramt. 

 

Personligt synes jeg at der mangler mere fokus på disse områder og hjælp til pårørende, der står i denne situation. At være pårørende kan være hårdt og ressource krævede og står vi alene forøges risiko for at vi selv bliver ramt af stress og depression. 

 

At være pårørende indenfor de overnævnte områder, er også at gennemgå og være i en uafsluttede sorg. I en uafsluttet sorg, kan vi have brug for hjælp til at forstå og i hvordan vi bedst gennemlever den. 

 

Uafsluttet sorg omhandler at så længe den person, der er ”ramt” lever, er vores sorg som pårørende uafsluttet, da vi sørger over de funktionstab den der er ”ramt” taber hen af vejen i sin sygdom, men også taber og mister sig selv som personen var og den vi kendte oprindeligt.

Book din tid nu

Psykoterapi er god hjælp – find en ledig tid ved sende en mail eller send en sms til 41200317

Scroll to Top