Uddannelse: Bliv Traume-Informeret Feminin Embodiedment Intimitetsmentor

Uddannelse

Bliv Traume-informeret Feminin Embodiedment Intimitetsmentor.

Denne 12 måneders online certifikation til at blive Traume-Informeret Feminin Embodiedment Intimitetsmentor, kommer du til at lære, alt hvad du har brug for at vide, for at komme ned i de dybere lag af dine kærlighedsmønstre, og arbejde med det somatiske nervesystem gennem feminin embodiedment transformation. 

 

 

Det er en dybere form for transformation i at føle dig hel som den kvinde og menneske du er. Dette sker, når du begynder at leve mere i alignment med dig selv – det jeg kalder din embodied sandhed. 

 

 

Du kommer til at lære, hvordan du kan lede kvinder ind i transformation til større bevidsthed af healing af medafhængige/forholdsafhængige kærlighedsmønstre og der sker igennem en opvågning af den feminin embodiedment visdom. 

 

 

Gennem kvinders historie, ritualer, kink shadow work, nydelse, somatisk nervesystem, er blot nogle af de elementer du på uddannelsen kommer til at fordybe dig i.

 

Vejlede dem i at implementere den feminin livsstil, i kærligheden og i karrieren. 

 

 

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der mærker en stærk trang til at tegne udenfor stregerne og lede fra dit hjerte, og ikke efter hvad “man bør”, eller ud fra en bestemt kasse af faglighed. 

 

Som kvinde, holder du utrolig mange kodninger, der er givet videre til dig gennem generationer, normer, samfund, kultur, køn og opdragelse. 

 

 

På uddannelsen til at blive Traume-Informeret Feminin Embodied Intimitetsmentor, vil du blive mere bevidst og groundet i dit feminin lederskab. 

 

 

Du bliver i stand til, at være facilitator i at undervise, bruge det i dit nuværende arbejde, du kan også tage uddannelsen med et ønske om at du bliver klogere på dig, dit liv og dit lederskab.

 

Uddannelsen er også for dig, der har en coachuddannelse, og ønsker en overbygning i at arbejde med kvinde psykologi eller drømmer om at blive din egen iværksætter. 

 

 

At bygge bro og være mentor for kvinder, der ønsker at lære og fordybe sig i:

 

 

– Kroppens intelligens

– Tilknytning

-Medafhængige/forholdsafhængige kærlighedsmønstre

– Følelser

– Angst

– The kink shadow work

-Ritualer 

– Traumehealing igennem nydelse

– Feminin og maskulin energi i parforholdets dynamik

-Traumeinformeret business/karriere tilgang

– Manifestation

 

At blive en Traume-Informeret mentor, er at holde space som mentor, underviser og leder af denne verden. 

 

Du kan læse mere om uddannelsen ved at kopier dette link: 

https://majbrittkristensen.dk/bliv-traumeinfor…intimitetsmentor

 

Sidste tilmeldningsfrist den 4 juni 2023. Opstart på uddannelsen den 10 juni 2023. 

 

Infomøde i maj måned, ønsker du at blive skrevet til dette. Send en mail i nedenstående boks. 

 

 

 

 

 

Scroll to Top