Behandlinger

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi inden for disse områder

Angst

Oplever du angst? Angst er en helt naturlig biologisk følelse du mærker i din krop, men angst kan udvikle sig uhensigtsmæssigt, hvor den begrænser og hæmmer dig i din hverdag. Få hjælp her til at reducere og slippe angsten og få det bedre.

Læs mere

Depression

Symptomer ved depression, kan vise sig igennem at du orker ingenting, føler dig nedtrykthed, energimangel, negative tanker og har stået på over en længere periode. Depression er ofte udløst ved store livsændringer, familieproblemer eller sorg.

Læs mere

Krise

Som menneske vil du på et tidspunkt opleve en krise. En krise har potentialet til at skabe udvikling til dit liv men kan modsat også blive invaliderende og hæmmende. Få hjælp her til at navigerer gennem krisen og kom styrket ud på den anden side.

Læs mere

Forholdsafhængighed

Forholdsafhængighed kendetegnes ved at du har lettere ved at rykke på din egen selvrespekt og dine grænser for at blive i forholdet. Du bliver hurtigt opslugt af en ny partner og sætter din egen hverdag på stand-by, for at være tilgengældelig for den nye partner. Du er ikke interesseret i mænd, der er rare, stabile og interesseret i dig. Du finder disse mænd kedelige.

Læs mere

Lavt selvværd

Kan du genkende at have mange negative tanker og følelser omkring dig selv. Et lavt selvværd giver et lavt selvbillede og lavt selvbillede af dig selv. Et lavt selvværd et ikke statisk men noget du aktiv kan arbejde med at højne og forberede i dit liv.

Læs mere

Psykisk vold

Er du usikker på om du oplever psykisk vold. Psykisk vold er gentagne handlinger af nedgøringer, hån, kritik, ydmygelser, manipulerer, truer, afvisninger, tavshed, fjendtlighed eller forsøg på at isolerer dig fra familie eller venner. Du føler dig ofte meget forvirret, følelsesmæssigt drænet forholdet og du går ofte på æggeskaller omkring dig partner.

Behandler også:
Fysisk vold i forholdet
Traumabinding

Læs mere

Sorg

Sorg er en naturlig reaktion du som menneske oplever, hvis du har mistet en nærtstående person eller mistet noget betydningsfuldt i dit liv. Sorg er helende at gennemleve men kan blive hæmmende og begrænsende, hvis du sidder fast et sted i den.

Læs mere

Svær opvækst

Senfølger af følelsesmæssigt omsorgssvigt viser sig igennem at du reagerer kraftigt på en afvisning eller potentiale for at det kan ske, kan skabe dyb uro og tankemylder indeni dig. Den måde, hvorpå du reagerer nutidigt på en situation, skaber irrationelle følelser, du føler dig mere svigtet i en grad, der mærkes meget dyb indeni.

Læs mere

Terapi for pårørende

Jeg har igennem min erhvervserfaring stor erfaring med pårørende til mennesker med psykisk, fysisk funktionsnedsættelse. Derudover erfaring med pårørende til familiemedlemmer berørt af dement sygdomme.

Læs mere

Book din tid nu

Psykoterapi er god hjælp – find en ledig tid ved sende en mail eller send en sms til 41200317

Scroll to Top