FAQ

Ved fysisk fremmøde bæres der mundbind ved vente/gangareal. Ved samtalen kan mundbindet tages af, hvis du føler dig mest tryg, ved at vi begge to bærer mundbind under samtalen, er dette muligt. 

 

Der er håndsprit ved indgang og i terapirummet. Afstanden mellem imellem os under samtalen er minimum 2 meter. Der luftes grundigt ud imellem samtaler og kontaktflader rengøres imellem hver samtale. Det er muligt at benytte toilettet og få serveret noget at drikke ellers anbefales der at medbringe egen drikkelse med hjemmefra.

 

Har du booket til fysisk fremmøde, men er på dagen usikker på, om du har symptomer for Covid-19 kan det fysiske fremmøde konverteres til telefonisk eller online samtale.

Forinden eller til selve samtale alt efter om det er fysisk, online eller telefonisk samtale du har booket en tid til, vil du modtage en samtykkeerklæring. Samtykkeerklæring er til hensigt at beskytte dig og din datasikkerhed og er lovgivningsmæssigt et krav jeg som psykoterapeut skal følge. 

 

Jeg oplever ofte, at mange kan føle det er lidt ubehageligt at blive præsenteret for dette dokument, men det er vigtigt for mig at adressere at det er for din sikkerhed, at der er kommet denne lovgivning.

Som praktiserende psykoterapeut har jeg ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du ikke kan benytte henvisning fra lægen hos mig. 

Derimod tilbyder visse private sundhedsforsikringer tilskud til terapi, der også gælder for psykoterapeuter.

Jeg tilbyder 15 min gratis afklarende samtale – Du kan kontakte mig på mail om ønske om 15 min gratis afklarende samtale og jeg vil hurtigt muligt vende tilbage.

Hver tid er værdifuldt så meld gerne afbud i god tid. Ved afbud skal det senest meldes ind på mail dagen forinden kl. 12. 

 

Ved afbud senere hæftes der for 60 procent af betalingen. Ved udeblivelse hæftes der for det fulde beløb for sessionen.

Nej, du behøver ikke at være i en krise for at søge hjælp. Der kan være forskellige årsager til at du vælger at gå i terapi. Eksempler på baggrund for at opsøge terapi.

 

  • Du oplever at der er nogle problemer, situationer eller mønstre der gentager sig i dit liv og som du ikke rigtig har kunnet knække koden til at løse eller ændre.

 

  • Du bruger terapi som en måde at passe på dig selv, sidestiller det som et kærligt sundhedstjek til dig selv, hvor din mentale trivsel og livsglæde er i fokus. Du bruger terapi, som en måde at passe på dit eget mentale helbred, ligesom du vil gøre for din krop, ved at dyrke motion, søvn, spise fornuftigt osv.

 

  • Du opsøger terapi, fordi du har været udsat for noget traumatisk, der er sket en stor livsændring i dit liv, du oplever at du står i en krise og har svært ved at vide, hvordan du bedst kan navigere i det og passe på dig selv samtidig.

Jeg vil anbefale, at når du har booket en session til en online video samtale hos mig, at du sidder et sted, hvor du kan være uforstyrret. Tilgå gerne samtalen fra din computer, hvis dette ikke er muligt og video samtalen foregår over din mobil. Så sæt din mobil et sted, hvor du ikke skal din ene hånd til at holde på den.

 

Min erfaring med video samtale over din mobil, hvor du skal holde din mobiltelefon i hånden mens sessionen foregår er, at det kan skabe en afledning for, at du kan være fuld til stede i samtalen, men også mærke de kropslige fornemmelser og følelse indeni. Ved at have mobilen i hånden under et video session, kan det altså forstyrre at du kan få det fulde udbytte ud af samtalen. 

Jeg tror på at telefonisk samtaleterapi, er kommet for at blive og det kan bestemt også noget. Som udgangspunkt vil jeg altid anbefale fysiske samtaler, da det har den bedste kvalitet til sig. Men når det så er sagt, er terapi over telefonen virkelig virksomt og jeg oplever at mange af mine klienter at utrolig glade for denne mulighed.

 

Telefonisk samtale skaber muligheden for at du kan gå en tur i naturen, samtidig med at du modtager terapi over telefonen. Begge dele er behageligt og godt til at berolige ens nervesystem, især hvis du oplever meget utro i din krop.

 

Jeg oplever også rigtigt mange, der finder det grænseoverskridende at opsøge hjælp, de har måske dårlige oplevelser med sig fra tidligere i livet. De bryder sig ikke om at bliver set eller være i den kontakt som et ansigt til ansigt møde fremkalder. Heri kan en telefonisk samtale være den perfekte hjælp, hvor du stadig kan værne om dine grænser eller hvis din angst er meget høj. 

 

Telefonisk samtale er også en billigere løsning, hvis du gerne vil have hjælp men økonomien ikke helt er til de fysiske eller online samtaler.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer og resultater med telefonisk samtaleterapi og jeg kan bestemt anbefale det. 

Jeg får ofte spørgsmål om jeg tager imod henvisning fra egen læge. Desværre giver det offentlige sygesikring endnu ikke tilskud til psykoterapeuter.  

Du betaler via mobilepay for samtalen

Booker du klippekort forløb som er en større overførelse, betales der til kontonr.

Jeg tilbyder akuttud inden for 24 timer, så du kan få den hjælp du har brug for. Pris for akut tid (60 min online & fysisk samtale) 1000 kr. + 100 kr. i tillæg.

 

Ring på tlf. 41200317 eller skriv en mail til mig og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Jeg har forsøgt at skabe et overblik, hvor du kan få tilskud til

samtaleterapi, da det er et spørgsmål jeg ofte møder i min klinik.

 

Nogle private forsikringer og arbejdspladser har sundhedsforsikring, der dækker udgifter til samtaleterapi. Nogle forsikringsselskaber dækker særlige former for kriseterapi.

 

Enkelte fagforeninger dækker helt eller delvist psykologisk behandling af arbejdsbetingende kriser.

Som psykoterapeut fører jeg journal, dette er for at jeg bedst muligt kan hjælpe dig. At fører journal sikre også en bedre kvalitet af dit forløb.

 

Jeg bruger journalen til at forberede mig til samtalerne og gøre rede for terapiens forløb og udvikling.

 

Jeg opbevarer dine data ansvarligt og sikkert og ud fra gældende regler om opbevaring af persondata.

 

Ud fra gældende regler om opbevaring af personfølsomme persondata, bliver oplysningerne slettet 5 år efter endt behandlingsforløb.

 

Data bliver brugt til psykoterapeutisk behandling og regnskab.

 

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre og er underlagt tavshedspligt. 

Scroll til toppen